Familja e det.yroi të marre per nuse gruan e vëllait të vd.ekur, 15-vjeçari vetëv.ritet ditën e dasmës (foto)

Një adoleshent 15-vjeçar ka vr arë veten pasi familja e ka de tyruar të martohet me nusen e vëllait të vd ekur.

Mahadev Das nga India vrau veten pak orë pasi u martua me Ruby Devi, 25 vjeç.

Mediat vendase raportojnë se vëllai i tij kishte vd ekur në vitin 2013 dhe Mahadev kishte pasur pr esion nga familja për t’u martuar me nusen e vëllait.

Sipas të atit djali nuk kishte dëshirë të martohej me një grua që e ka rritur si djalin e saj. I ati shpjegoi se pas vd ekjes së djalit të madh, familja e nuses kishte kërkuar prikën. “Na jep para ose marto vajzën me djalin e vogël”, i kishin thënë familja e nuses.

Policia po shqyrton çështjen ndërsa familja mund të ndiqet pe nalisht pasi ligji indian nuk e lejon martesën me fëmijë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*