Flasin mjeket! Z bulohet arsyeja qe nuk ua m.err mendja/ Ja pse femrat bë.rtasin kur bëjnë s.ks

Se.ksi është një prej kënaqësive më të mëdha të jetës, ku piku i kënaqësisë ndodh me arritjen e org.azmës. Kemi menduar gjithmonë se femrat ulë rasin instinktivisht gjatë raportit s.eksual, me arritjen e kulmit të kënaqësisë.

Në të vërtetë një studim i publikuar në revistën shkencore “Archives of Se.xual Behavior” ka zbuluar se nuk ekziston asnjë lidhje mes orga.zmës së femrës dhe shprehisë me zë.

Kjo pasi u zhvillua një sondazh bazuar në 71 femra me moshë nga 18 deri në 48 vjeçe, dhe në pjesën më të madhe të rasteve, u zbulua e vërteta.

Femrat që ul ërasin me forcë gjatë raportit se.ksual, e bëjnë vetëm për të kënaqur dhe stimuluar partnerin.

Klithmat kësisoj përdoren si instrument manipulimi, në mënyrë që mashkulli të arrijë i pari org.azmën. Në pjesën më të madhe të rasteve, kjo gjë përdoren nga femrat kur mërziten gjatë aktit, lodhen ose nuk ndihen mirë.

Nga ana tjetër meshkujt, binden se ato kli thma janë prej kënaqësisë për shkak të performancës së tyre në shtrat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*