Flet e dashura për vr asjen e Billës : Si e nxora në pritë për para! Nipi 22-vjeçar me joshi dhe

26-vjeçarja Adiola Lakra, e cila u arr estua si bashkëpunëtore në vr asjen e Hekuran Billës, ka pranuar se ka qenë e përfshirë në kr im. Ajo deklaroi para hetuesve se shoqërohej me Billën gjatë vitit të fundit.

Mbrëmjen e djeshme u bë i mundur arr estimi i saj në qytetin e Beratit, i cili është qyteti i saj i lindjes. “E nxora në pritë për para”, ishte kjo deklarata sho kuese e të resë. Ajo tha se Sebastjan Mali i kishte kërkuar fillimisht që të njihej me Billën duke i ofruar para dhe më pas ata kishin filluar të shoqëroheshin.

Gjithashtu nga hetimet mësohet se kjo e fundit kishte njohje edhe me familjen e Viktor Markut, i cili aku zohet si autori kryesor i vr asjes së Hekuran Billës. Policia e ka vendosur pistën e hetimit pikërisht në mundësinë e një bashkëpunimi të 26-vjeçares me Sebastjan Malin për vr asjen e bujshme pak ditë më parë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*