Fshijne kepucet e bera pis ne trupin e të birit 10 vjeç, prindërit shqiptarë në Itali marrin h ak vetë!

I ati, një baba shqiptar 42 vjeç i cili është ha kmarrë për të birin 10 vjeç që disa ditë më parë u pos htërua brenda në sallën e lojërave nga një 16 vjeçar nga italian që kishte fshirë këpucët e bëra pis me vezë , mbi rrobat e tij .

Sipas tregimit të djalit, disa ditë më vonë prindërit kanë shkuar në sallën e lojërave dhe e kanë gju ajtur 16 vjeçarin me shpullë, që më parë është munduar t’ia mbathte dhe më pas ka gj uajtur prindin me kasko.

Edhe mamaja e djalit ka marrë pjesë në dh unën e ushtruar ndaj minoreve dhe situata u qetësua vetëm kur policia ndërhyri dhe i shoqëroi të gjithë./PamfletiMAGAZINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*