Gazetari perl ot me shkrimin: Një polic në Kapshticë i pagoi me rrogën e tij çiftit me dy fëmijë të vegjël hotelin dhe ushqimin

Gazetari i Korçës Tonin Frroku ndan një gjest shprese e frymëzimi nga pika kufitare e Kapshticës ku një polic i ka paguar me rrogën e tij hotelin dhe ushqimin një çifti me dy fëmijë të vegjël.

“Dje në Kapshticë.

Një polic i pikës së kalimit kufitar në Kapshticë një cifti me dy fëmijë të vegjel ju pagoi hotelin dhe ushqimin. Gjë të cilën e ka bere shpesh për emigrantet që kalojne netët në këtë pike kalimi kufitar. Të gjithë e njohin shpirtin human të policit që paguan nga rroga e tij”, shkruan Frroku teksa thotë se polici nuk ka pranuar t’i përmendet emri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*