Gjendet ark ivoli i princeshës 800 milionë vite i vjetër, shkencëtarët sho kohen nga ajo çfarë panë

Zbulimi i Princeshës Tisulsky ishte një surprizë për të adresuarit. Ark ivoli ishte i mbushur me një lëng të pastër minerali të kuq.

Me një thurje spirale, e cila qëndron lart (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pazakontë e tërheqëse, që dukej rreth të tridhjetave, me një lëkurë të racës evropiane dhe sy të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, raporton “AlienBlog”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*