Gjyshi,un u rrita, mos më bërtit për rimelin! Agron Llakaj i kthen përgjigjen epike mbesës dhe përlot të gjithë (Foto)

Mbesa e Agron Llakajt, Adea, ka disa kërkesa për gjyshin e saj.

Adea kishte një kërjesë të veçantë për gjysh Agrionin duke i kumjtuar atij se tashmë është rritur.

“Unë tani jam bërë zonjushë, nuk dua të më qortosh më për rimelin dhe buzëkuqin dhe dua të të them se je admiruari im. Të dua sa toka dhe qielli”, tha ajo duke bërë që Llakaj të përlotet në studio.

“Mëso nga gjyshi dhe botën do ta mbash në duart e tua e ta shpërndash me sytë e tu të bukur. Zoti kështu i ka ndërtuar gjërat: në fillim të sjell fëmijë, pastaj një mbesë. Ti je gjëja më e bukur që më ka sjellë Zoti. Për buzëkuqin dhe rimelin, unë dua që ti të vraposh, por jo shpejt”, ia ktheu Agroni mbesës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*