Me l.ot në sy, duke u l.utur, shefja e Infektivit del me lajmin b.ombë, ja thirrja për shqiptaret

Shefja e Shërbimit të Spitalit Inf ektiv, Najada Çomo ka dërguar një mesazh për të gjithë qytetarët, në një kohë kur numri i të infe ktuarve me koronavirus rritet çdo ditë edhe më shumë. Çomo thotë se, po shtohet numri i të shtruarve në terapi intensive, dhe një pjesë e tyre janë në gjendje të rëndë. Ajo u bën thirrje qytetarëve që të bëjnë sa më shumë kujdes, të rrinë larg të sëmurëve, të mos rrinë në vende publike, si dhe të përdorin maska.

Ja mesazhi i plotë i Najada Çomos!

“Numri i pacientëve të shtruar në shërbimin inektiv ka ardhur duke u shtruar. Një pjesë e madhe e personave të shtrtuar në shërgbimin infektiv janë në gjendje të rënduar, në terapi intensive. Ajo që dua të thkesoj është se qytetarë të nderuar, është situatë për t’u shqetësuar nga ana shëndetësore. Natyrisht që ne jemi në krye të detyrës për t’u shërbyer, por ju keni një detyrim madhor.

Të qëndroni sa më larg të sëmurëve, që kanë sëmurë të tjerë. Ulni në maksimum qëndrimin në vende publike, si dhe maska është e vetmja armë mbrojtësi që kemi. Virusi është mes jush, ju bëni hapin për t’u mbrojtur sa më shumë, në të kundërt do të kemi shtim të numrave. Virusi nuk ka më përzgjedhje, mund të kapë cdo lloj moshe, jo vetëm mosha e treta. Janë të rinjtë që e çojnë tek të tjerët. Kini në vëmendje se ky virus është shumë tepër mes jush tani që u hoqën dhe barrierat, pra vendi është i hapur.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*