Ho.rrori në familjen Josifi, prokuroria bën lëvizjen e bu.jshme, pse mjeket nuk lejojne te pyetet Blerta

Të tjera zhvillime të forta në lidhje me ngjarjen e rëndë në Kombinat të Tiranës, ku u gjetën të paj eta nënë e bijë, Zhaneta dhe Anisa Josifi dhe e mbi jetuara Blerta Josifi.

Mësohet se Prokuroria e Tiranës ka sekuestruar telefonat e tyre për të kryer ekspertimin.

Hetuesit kërkojnë të gjejnë se cilat kanë qenë komunikimet e fundit që kanë pasur anëtarët e familjes Josifi, për të çuar më pas në zbardhjen e ngjarjes së rëndë.

Po kështu, në ditët në vijim pritet që të zbardhet edhe ekspertiza mjeko-ligjore, që do të përcaktojë shkakun e vd.ekjes së Anisa dhe Zhaneta Josifit dhe kohën se kur ka ndodhur.

Nga ana tjeter mjeket nuk kane lejuar qe Blerta te pyetet nga prokuroria per arsye qe do e dem.tonte me keq

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*