I dha buke babait dhe iku te komshia/ Cfare ndodhi me vajzen 15-vjeçare te Olsi Çekiçit që i pr eu kokën nënës

Të tjera detaje dalin nga ngjarja që ndodhi dje në fshatin Buçimas të Pogradecit, ku 44-vjeçari Olsi Çekiçi v.rau nënën e tij 70 vjeç.

Burime nga grupi hetimor bëjnë me dije se vajza e tij 15 vjeçare i ka shtruar për të ngrënë të atit dhe ka shkuar tek fqinjët duke lënë në banesë Olsi Çekicin dhe të gjyshen.

Kanë qenë fqinjët që e kanë lajmëruar vajzën pas disa minutash për ngjarjen. Kur ajo ka dalë nga shtëpia e fqinjëve ka parë se çfarë kishte ndodhur dhe ka njoftuar policinë.

Gjithçka ka nisur nga një kon.flikt , e më pas autori ka marrë th.ikën e ka mas.akruar nënën e tij, 70 vjeçaren Firdes Çekiçi, e kokën ia ka va.rur tek porta e shtëpisë.

I divorcuar nga bashkëshortja, ai jetonte me nënën e tij dhe vajzën e tij 15-vjeçe. Mësohet gjithashtu se me ta jetonte dhe vëllai tjetër i Olsi Çekiçit, gjithashtu me pro.bleme me.ndore.

Autori i vr.asjes, Olsi Çekiçi ka deklaruar në polici se nuk është p.enduar për veprën pe.nale të kryer: “Nuk pe.dohem. Kjo do të ndodhte një ditë. Am.anet vajzën dhe vëllain ja lë shtetit am.anet”, ka thënë ai në deklaratë.

Burime nga grupi hetimor thonë se edhe vetë autori ka pë.suar dë.mtime në pjesën e ballit dhe se ka qenë shumë i qetë edhe gjatë kohës që ka bërë deklaratë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*