I doli puna si es.kortë? Bertina e Big Brother flet për jetën në Dubai, mes “martesave” me sh.eikë dhe… (foto)

Ajo nisi një aventure të re duke br aktisur çdo gjë në Shqipëri madje dhe famën që i dha “Big Brother 3” për t`u zhvendosur në Dubai. 3 vjet pa ardhur në Shqipëri, kurioziteti për të mësuar më shumë për jetën e saj atje ishte i madh.

Inxhiniere mjedisi, ish banorja e Big Brother, Bertina, vajza e njohur për flokët kaçurela, ishet dje e ftuar në Top Show.

Bertina Mehmeti: “Si në Dubai ashtu edhe në Shqipëri ka vajza ‘esk ortë’ por unë jam një inxhiniere”.

“Më kanë ‘martuar’ disa herë me Sheik por unë jam zog i natyrës dhe jo i kafazit”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*