I kapi mat! Përballet me dashnorin e gruas, ajo që i ndodhi këtij burri në gjyq do ju lërë me gojë hapur

E ka shf rytezuar tra.dhetine e gruas per te bere para. Kevin Howard doli i fituar në gjykatë ne nje nga çështjet më të përfolura në Karolinën e Veriut, pasi kishte cuar në gjyq dashnorin e ish gruas së tij, dhe e ak uzoi atë për ndërhyrje në martesën e tyre dhe rrjedhimisht edhe prishjen e saj.

Burri 40-vjeçar i cili kishte 12 vite i martuar me bashkëshorten e tij, tha në gjykatë se ajo prej disa kohësh e tr.adhëtonte atë më kolegun e tij të punës, të cilin e kishte ftuar disa herë edhe në shtëpinë e tij.

Kevin Howard, arriti ta fitonte gjyqin, pasi u tregoi gjykatësve disa foto të shokut dhe nuses së tij, duke u puthur bashkë, të bëra nga një detektiv privat i punësuar nga ai.

I dashuri i gruas së tij, është i detyruar tashmë ti japë atij 700.000 dollarë si dëmshpërblim për vj.edhjen e nuses së tij. Nëse ai nuk arrin t’ja japë këto para Kevinit, ai do të shkojë në bu.rgun e Karolinës së veriut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*