I ndodh tra.gjedia aktores se dashur për shqiptarët, gjen djalin e saj të v.dekur në shtëpi

Aktorja e njohur turke, qe beri per vete edhe shqiptaret, Hümeyra Akbay është tr.onditur nga vd.ekja e djalit të saj 47-vjeçar, Sadik Bigat, në apartamentin e tij.

Sipas gazetës turke “Hürriyet Daily News”, Hümeyra kishte dy ditë që kishte humbur kontaktet me të. Ajo vendosi të shkonte në shtëpinë e tij për ta kontrolluar dhe e gjeti të vd.ekur.

Nuk dihet ende shkaku i vd.ekjes, por dy.shohet se mund të ketë pësuar një su.lm në zemër. Gazeta konfirmoi se fun.erali do të zhvillohet sot.

Hümeyra njihet për rolin e saj si halla Maide në serialin “Fate të kr yqëzuara”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*