I shkoi ish-gruas per te pare vajzen, dë.nohet me b.urg ish-futbollisti Klodian Duro

Dë nohet me 6 muaj b urg ish-futbollisti i Kombëtares së Shqipërisë, Klodian Duro. Ai ak uzohet për “dh unë në familje” dhe “përndjekje”, megjithatë ka arritur që të përfitojë nga gjykim të shkurtuar dhe do të v uajë i mbyllur brenda qelisë vetëm 4 muaj.

Ish-lojtari i kombëtares shqiptare, u kallëzua nga ish-bashkëshortja e tij dhe u arre stua më 27 pasi kishte shkuar në shtëpinë e saj.

Ish-bashkëshortja kishte marrë më herët urdhër mbrojtje nga gjykata, ndërsa 42-vjeçari për asnjë moment nuk i kishte pranuar ak uzat e ngritura, duke pretenduar se kishte shkuar në shtëpinë e saj ka shkuar vetëm për të takuar të bijën, të cilën nuk e shihte prej kohësh.

Megjithatë Gjykata duket se nuk i ka marrë parasysh arsyetimet e tij duke e dën uar me b urg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*