I shkreti Gledis Kraja gjeti ar.mën dhe ia dha shokut të ngushtë, ai i m.ori jetën me të

Del një tjetër detaj i ri nga vr.asja e Gledis Krajës në Shkodër, i cili u që.llua ak.side.ntalisht nga shoku i tij Stjuart Smakaj, teksa ky i fundit ka sht.ënë drejt pronarit të një mobilerie, që e kishte dërguar porosinë mangut.

Bëhet me dije se ar.mën e kr.imit me të cilën është vr.arë Kraja, ia kishte dhënë vetë ai mikut të tij për t’u mb.rojtur.

Gledis Kraja, ka gjetur një ar.më dhe ja ka dhenë Stjuart Smakaj, i cili nga kati i dytë ka që.lluar plot 18 herë në drejtim të puntorëve. Por si për ironi të fatit 14 pl.umbat kanë go.ditur shokun e tij të ngushtë, i cili ka mbetur i vd.ekur në vend.

Fillimisht she.rri ka nisur për parkimin dhe më pas ka agr.avuar pasi ata kanë parë që mungonin dy karrige, në porosinë e bërë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*