Italianet sh.okohet nga veprimi i shqiptarit, çfarë i bëri burrit që v.diq nga koronavirusi

Gjesti i tu rpshem i infermierit shqiptar në Itali është shpërndarë gjerësisht në mediat vendase, duke e konsideruar një veprim të ulët.

Bëhet fjalë për një infermier 41-vjeçar, nga Shqipëria, i cili tani po hetohet në gjendje të lirë së bashku me të dashurën e tij 21-vjeçare.

Ai i ka vje dhur në muajin mars portofolin një pacienti të moshuar me Covid-19. Sipas mediave italiane, më 13 Mars, i moshuari, një 66-vjeçar nga Cividate al Piano (Bergamo), u shtrua në spital në zonën e Bergamos me simptoma të koronavirusit.

Infermieri, me banim në Boltiere (Bergamo), me ndihmën e të dashurës së tij vo dhi portofolin e burrit të moshuar, duke shpenzuar një shifër prej 6 mijë euro nga karta e tij e kreditit.

66-vjeçari u përkeqësua në 18 mars dhe vd iq në repartin e kujdesit intensiv në 18 prill.

Anëtarët e familjes së vi ktimës panë lëvizjet e pazakonta në llogarinë bankare dhe u drejtuan me një pa di në policinë lokale të Romano di Lombardia (Bergamo).

Hetimet identifikuan autorët.

“Një veprim i keq, në një moment tra gjik, një ab uzim i kryer ndaj një vi ktime”, e quajti kreu i policisë lokale, Arcangelo Di Nardo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*