Jam pa burrë e fëmijë, kam f.rikë”/ Iu futën në shtëpi natën, 70-vjeçarja tregon ç’i bënë 2 djemtë, sa gj.ynah o z.ot

Një ngjarje e rëndë ndodhi gjatë natës në fshatin Kishagji të Pukës, ku një 70-vjeçare është dhu.nar dhe gr.abitur nga dy persona me ma.ska. Mrik Ndoja ka treguar momentet e tm.errit, ku dy gra.bitësit u futën në banesën e saj. Ajo tregon se dy autorët kanë dh.unuar dhe ka dë.mtime në njërin krah.

“Më ho.dhën pë.rtokë. Më thanë ku ke paratë. Po për zotin më rr.ahën. Në krah kam dë.mtime. Më morën me shk.elma. Nuk e di sa ishte ora. Zoti më ka zgjidhur. Nuk e di, me dhëmbë jam zgjidhur. Jo, jo nuk ka ndodhur. Në fshat ka ndodhur gjithmonë.

Nuk i njoh autorët. Çfarë të them? Thirrja ime është që të gjejnë autorët. S’kam bërë keq, s’kam dhu.nuar kënd. S’kam burrë e fëmijë. Kam fr.ikë të jetoj këtu.”, tha ajo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*