“Je ku**ë nëse s’q*hesh me mua”, del e verteta sh.okuese për vajzën ne Tirane që e përdh.u.nuan dhe e filmuan 4 persona

Një ngjarje e rëndë është zbuluar në Tiranë, ku Policia ka arr.estuar katër shtetas që akuzohen për marrëd.hënie s.eksuale me dh.unë me të mitur.

Në Polici ishte marrë informacioni se një shtetas, 65 vjeç, kishte abu.zuar më një të mitur 15-vjeçe.

Nga veprimet hetimore rezultoi se ky shtetas kishte ab.uzuar si dhe i kishte bërë video int.ime.

Këto video ua kishte dhenë tre shtetasve, konkretisht K.P., 20 vjeç, R.O., 16 vjeç dhe F. B., 15 vjeç, të cilët në bashkëpunim me njëri-tjetrin, nën kërc.ënimin e publikimit të videos, kanë kryer marrëdh.ënie s.eksuale me dh.unë me të miturën.

Më pas ata kanë bërë video inti.me që t’ua shpërndanin personave të tjerë.

Sakaq, ‘BalkanWeb’ raporton se 65-vjeçari me inicialet A.D., jetonte në njëjtën lagje me 15-vjeçaren dhe për një kohë të gjatë e përndiqte duke i thënë se do t’i shkruante ne muret e lagjes emrin e saj dhe fjalë of.enduese për të në rast se ajo nuk kryente marrëdhë.nie s.eksuale me te.

“Je ku**ë nëse nuk bën s.eks me mua”, mësohet t’i ketë thënë ndër të tjera i moshuari të miturës. Kjo e fundit, nën pre.sion dhe kërcë.nimet e vazhdueshme, ka kryer marrëdhënie s.eksuale me 65-vjeçarin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*