‘Ju zente k.anceri mu në grykë’! E tm.errshja ndodh me Azbi Kasaj, qe premtonte legalizimin e ha.shashit në Këlcyre i ndodh

Azbi Kasaj, personazhi kontravers që do të kandidonte për bashkinë e Këlcyrës teksa premtonte legalizimin e ha shashit dhe hapjen e shtëpive pu blike është ndarë nga jeta. Ai njihej në qytetin e tij si “Bikja” dhe do të mbahet mend për dozat e humorit që shkaktonte tek publiku sa herë që jepte deklarata për mediat.

Një prej batutave të tij më të njohura ishte ajo e “kan cerit në fyt” si formë ma llkimi për qytetarët nëse nuk e votonin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*