“Ka vetëm një dorë”/ Si i gjeti Artan Hoxha se kush po v.ret në 2 qytetet e m ëdha te vendit

Gazetari i njohur invetigativ, Artan Hoxha, në një intervistë të dhënë në televizionin “Abcneës”, që në fillim të majit, ka zbuluar një lidhje mes vr.asjeve të bu.jshme që kanë tr.onditur Elbasanin dhe Durrësin përgjatë dy viteve të fundit.

Ai është shprehur se ekz.ekutimi i vëllezërve në Durrës është i njëjtë me një sërë ek.zekutimesh që janë bërë në shumë qytete siç është në Elbasan, ku në vitin 2019 në Bradashesh është go ditur fuoristrata e Endrit Alibeajt, bashkë me xhaxhanë e tij dhe një shtetas rumun.

“Historia është e ngjashme me atë të Jan Prengës, ky grup vra.sësish që ka kryer v.ra.sjen e Durrësit i ndaluari akuz.ohet se ka kryer edhe vr.asje të tjera. Siç është vr.asja në Bradashesh ku udhëtonte Endrit Alibeajt (Dylgjeri), bashkë me xhaxhain e tij dhe një shtetas turk, ku shen jestër ishte turku dhe Endriti, por fatmirësisht autorët nuk kanë go ditur makinën tjetër që ishin familjarët.

At.entati tjetër ishte ai i korrikut të 2019 ku në fshatin Paper në aksin Elbasan-Peqin ku u është bërë ate ntat vëllezerve Brahio Klevi dhe Aldo ku h umbi jetën Klevi dhe u pl.agos rëndë vëllai i tij dhe në rastin konkret nuk u bë i mundur zbulimi i autorit. Gjithashtu at entati tjetër është Andi Zylifi i cili kishte ardhur në 10 dhjetor nga holanda dhe tre ditë më vonë është v.r.arë ai ishte kushuri i Endrit Alibeaj, gjithashtu në gusht të vitit 2019 Sherif Vlashi që është e.kz.ekutuar sapo ka dalë nga banesa, sapo kishte ardhur në Shqipëri.

Të gjithë këto ngjarje Elbasan, Durrës dhe Peqin tregon se i njëjti grup ka g.oditur jo për llogari të vet, pasi nuk më rezulton se kanë një ban.dë mbi krye por funksionojnë në bazë të porosive, nëse do të ishte mbajtë pak më shumë i fshehtë emri i bashkëpuntorit Klevis Alla do të bëhej më i mundur zbulimi i pjestarëve të tjerë që kanë bërë një seri vr.asjes.

E kam thënë dhe më parë se kemi të bëjmë me një grup ekz vekutorësh që largimin nga skena e kr imit e kishim pa gjurmë përveç në rastin e Bradasheshit. Dhe në rastin e vr.asj.es së vëllezërve Haxhia ato nuk e dogjën makinën”, u shpreh Artan Hoxha para dy muaj dhe të gjithë sot morëm lajmin se Talo Çela rezulton i shpallur në k.ërkim për disa vr.a.sje të bu.jshme të ndodhura pikërisht në këto zona të nxehta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*