Kaloi çdo paragj.ykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çm.enden (FOTO LAJM)

Kristiana Skura, ish-Miss Shqipëria në vitin 2016, është bërë lajm kryesor në shtypin rozë të Greqisë.

24-vjeçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer.

Ajo do të prezantojë emisionin “Kalo Mesimeri”, në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI”, që më herët moderohej nga bukuroshja greke Ioanna Maseskou.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*