Kamerat al.armojne rojen, kapin ‘një fa.ntazmë’ në kantierin e ndërtimit, ja cndodhi

‘Figura e një fa ntazme’ e cila duket se është një grua me një fustan të bardhë duke ecur nëpër një kantier ndërtimi në mes të natës, është parë në fotogragimin e një kamere.

Drejtuesi i kompanisë së sigurisë Adam Lees, 47 vjeç, u njoftua kur një aparat sensori lëvizës kapi lëvizjen në vendin e ndërtimit në Birmingham në orën 1.53 të së martës.

Ai tha se kontrolloi kamerën e sigurisë në laptopin e tij dhe zbuloi figurën e fr ikshme duke ecur para materialeve të ndërtimit.

Por kur ai dërgoi një patrullëtë vetëm tre minuta më vonë, roja e sigurimit gjeti gjithçka në rregull dhe nuk kishte asnjë gjurmë se aty mund të kishte qënë kush.

Incidenti ka shqetësuar babin e tre fëmijëve, i cili pranon se ka vështirësi për të fjetur që prej momentit kur ka parë fotografinë.

Lees, i cili është drejtor i administrimit të Limitless Security dhe jeton në Walsall, West Mids., tha:

Unë nuk kam asnjë ide se çfarë është, por më ka çuditur. Ne ofrojmë siguri për qindra kantiere ndërtimi në të gjithë Midlands. Nëse ndonjë gjë lëviz në to, një a

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*