‘Karantina ka cm.endur meshkujt duke i bërë të kërkojnë…’, vajza bën z.bulimin qe nuk pritej për çunat shqiptarë

Karantina e detyriar qe kaluan shqiptaret nga pandemia e Covid-19 ka bërë që meshkujt të jenë dyshues ndaj femrave, konkretisht ndaj partnereve.

Dedektivja private Shkenda Lili duke folur për tradhëtinë, tha se përpos fermave që duan të dinë nëse partneri i tradhëton, kohët e fundit sidomos gjatë periudhës së pandemisë janë rritur dhe kërkesat e burrave që kërkojnë të investigojnë partneren.

“Femrat që kanë ardhur më shumë, por këto kohët e fundit edhe meshkujt po e heqin tabunë duke u drejtuar në një zyrë dediktivi. Mashkulli shqiptar është i ndrojtur ta ulë veten dhe që të vijë tek një dedektiv për të ndjekur partneren. Por ka filluar këro kohët e fundit sidomos pas pandemisë ka filluar për çudi. Por femra është ajo që ka instiktin për të dyshuar, dhe nëse partneri i saj nuk ka asgjë“, tha Shkenda në emisionin “Abc-ja e mëngjesit” .

“Femrat që kanë ardhur më shumë, por këto kohët e fundit edhe meshkujt po e heqin tabunë duke u drejtuar në një zyrë dediktivi. Mashkulli shqiptar është i ndrojtur ta ulë veten dhe që të vijë tek një dedektiv për të ndjekur partneren. Por ka filluar këro kohët e fundit sidomos pas pandemisë ka filluar për çudi. Por femra është ajo që ka instiktin për të dyshuar, dhe nëse partneri i saj nuk ka asgjë. “, tha Shkenda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*