U gabua me numerimin! Parashikimi i f rikshëm nga shkencëtari italian: Më 21 qershor ndodh fundi i botës

Nëse keni menduar koronavirus, trazirat në vende të ndryshme, karkalecat, shpërthimet vullkanike dhe uraganët sinjalizuan fundin e botës- ju mund të keni të drejtë!

Parashikimi i ndodhur në kalendarin Mayan se fu ndi i botës do të ndodhte më 21 dhjetor të 2012, rezultoi i gabuar. Por ekziston edhe një teori tjetër që ai mund të jetë lexuar gabim.

“Sipas kalendarit Julian, ne jemi teknikisht në vitin 2012 … Numri i ditëve të humbura në një vit për shkak të zhvendosjes në kalendarin Gregorian është 11 ditë … Për 268 vjet duke përdorur Kalendarin Gregorian (1752-2020) herë 11 ditë = 2,948 ditë. 2,948 ditë / 365 ditë (në vit) = 8 vjet. Kështu që fundi i botës pritet që të ndodhë më 21 qeshor,”- përllogariti shkencëtari Paolo Tagaloguin.

Në vitin 2012, teoricienët ishin të bindur se fundi i botës do të ndodhte më 21 dhjetor, por gjithë çfarë ndodhi ishte bllokimi i kanalizimeve në piramidat e ndërtuara nga fiset “Maya”./NewYorkPost

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*