Koronavirusi/ Pëllumb Pipero del me njoftimin urg.jent: Kemi nje lajm te mire

Mjeku i njohur Pëllumb Pipero sa i përket përdorimit të ilaçit të deksametazonit, jep lajmin e mirë duke thënë se ka qenë pjesë e skemës së trajtimit që në rastet e para me Covid në vendin tonë.

“Është një konstatim i rëndësishëm, por ne i kemi përdorur që në ditët e para të prezencës së rasteve me Covid në vendin tonë. Unë e kam përmendur disa herë që anti viral, anti biotic, kortizonit, oksigjen në terapi, kjo është skema e mjekimit që është përdorur në vendin tonë dhe vende të tjera. Por studimi është i rëndësishëm. Lajmi i mirë është që po luf tohet fort për ta kufizuar dhe mini mizuar dëmin”, tha mjeku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*