Kujtoi se koronavirusi është ma.shtrim dhe festoi si i “sh.thurur”, vd.es i riu. Ja fjalët e fundit që tha

Një i ri në SHBA, h umbi jetën nga koronavirusi, pasi mori pjesë në festën e ashtuquajtur “Party Covid-19”. Një mjeke e spitalit ku i riu h umbi jetën, tha se pacienti mendonte se pandemia e koronavirusit ishte një ma shtrim.

“Unë mendoj se kam bërë një gabim. Mendova se kjo ishte një shaka, por nuk qenka kështu”, kanë qenë fjalët e 30-vjeçarit përpara se të ndë rronte jetë.

Mjekja Jane Appleby, tregoi se vendosi ta ndajë këtë histori jo për të trembur njerëzit, por për të përcjellë një mesazh se virusi mund të prekë këdo. Ajo shtoi se virusi nuk përjashton askënd, ndërsa i bëri thirrje të gjithëve të përdorin maskë dhe të qëndrojnë në shtëpi sa më shumë të jetë e mundur.

“Ai me të vërtetë nuk e besoi. Mendoi se sëmundja ishte një ma shtrim, se ishte i ri dhe i path yeshëm ndaj sëmundjes. Lutja ime për komunitetin tonë dhe veçanërisht për të gjithë të rinjtë, është që ta marrin seriozisht këtë sëmundje”, u shpreh mjekja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*