Kushte mi.zerje në spitalin infe ktiv, vajza detyrohet t’i shërbejë nënës së inf ektuar me COVID-19 (FOTO)

Spitalet e Kosovës duket se janë në gjendje sk andaloze, të paktën kështu duket nga fotot që kanë publikuar mediat kosovare.

Në Klinikën e Pulmologjisë të Qendrës Klinike Universitare (QKUK) është fotografuar një vajzë që de tyrohet t’i shërbejë vetë nënës së saj të inf ektuar me COVID-19.

Në foto shihet vajza duke i mabjtur nënës së saj serumin dhe duke rre zikuar infektimin nga koronavirusi, ndërsa pamjet janë vërtet sk andaloze.

Mediat kosovare shkruajnë se pavarësisht rre zikut, familjarët e të sëmurëve lejohen të frekuentojnë dhomat ku gjenden të shtruar pacientët me koronavirus.

Shifrat e të prekurve dhe vik timave po rriten çdo ditë në Kosovë, ku ditën e djeshme kishte 250 raste të reja dhe 7 të vd ekur si pasojë e koronavirusit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*