Ky eshte i tm.errshmi Roland Pula, ‘skifteri’ që udhëtonte drejt Italisë e Greqisë që ekz ekutoi dy vëllezërit Bardhi

Për herë të parë, Pula është vënë në pr anga në vitin 2008, kur ishte 20 vjeç. Ndërsa në tetor të vitit 2010, Pula u dë nua nga gjykata e Kurbinit me gjashtë muaj bu rg për tre vepra të ndryshme penale, gjashtë muaj për ka nosje me ar më , 4 muaj bur gim për aku zën e “Pl agosjes së lehtë me dashje” dhe 2 vjet bu rgim për akuzën e “Mbajtjes pa lejë të ar mëve”.

Në fund, pas mbledhjes së dë nimeve dhe përfundimit të procesit gjyqsor, u vendos që Roland Pula të dën ohej me dy vite b urg.

Mirëpo nga momenti i arr estimit, në vitin 2008 e deri në dhënien e masës, Pula rezulton të ketë qëndruar në qelinë e parab urgimit në Fushë Krujë, duke bërë që ai të lirohet një muaj pas dhënies së dë nimit.

Burimet nga policia dhe prokuroria e Krujës, tregojnë për Dosja.al se Pula, nuk e ka ndalur aktivitetin e tij kr iminal, as pas daljen nga bu rgu. Ai mësohet të ketë udhëtuar në Itali dhe Greqi, ku mësohet se ka kryer një sërë vje dhjesh.

Ndërsa, një natë më parë, pas prishjes së pazareve të gr abitjes dhe konf likteve me dy vëllezërit Bardhi, Pula mori kall ashnikovin dhe i ekz ekutoi të dy.

Gramoz dhe Xhontil Bardhi mbetën të vd ekur, ndërsa Pula u arr atis me mjetin e tij luksoz të llojit “Benz ML”. Makina u gjet e bra kstisur ndërsa Pula vijon ende të jetë në kërkim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*