Ky është prindi ‘mo.nstër’ shqiptar që i kërkonte marrëdh.ënie int.ime vajzës së tij 18 vjecare (foto)

Rodolf Merolli është 37-vjeçari nga fshati Vloçisht i arr.estuar sot nga Policia pasi dyshohet se ka ng.acmuar s.ek.sualisht vajzën e tij 18-vjeçare..

Gjithçka u zbulua për Policinë nga de.noncimi që ka bërë vajza e tij adoleshente.

Vajza jeton me nënën te gjyshja në Korçë, pasi çifti është në prag divorci.

Denoncimi në polici është bërë ditën e djeshme dhe ka qenë vetë vajza që ka regjistruar të gjithë bisedën me të atin, i cili i kërkon të kryejnë marrëdh.ënie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*