Lajm fantastik për shqiptarët! Ky shtet europian sapo hapi kufijtë me Shqipërinë, e perdorni per te udhetuar ne cdo shtet

Pasi mori vendimin të mbyllte të gjitha fluturimet me vendin tonë, së fundmi Austria ka rivendosur hapjen me Shqipërinë për personat që janë rezidentë në Austri ose kanë nënshtetësi austriake. Ky vendim vlen edhe për shtetet e tjera të Ballkanit Perëndimor. 35 fluturime janë planifikuar nesër nga TIA dhe do të rihapen fluturimet me Austrinë dhe një linjë direkte në Frankfurt.

Njoftimi

Austria hap fluturimet me Shqipërinë, ndonëse veç rezidentët EU përfitojnë për momentin. Lufthansa, pas 5 muaj pezullim, rifillon fluturimet me Frankfurtin. 35 Fluturimet e konfirmuara për datën 01.08.2020.
Austria kishte ndaluar fluturimet me 18 shtete, por megjithatë të gjithë qytetarët që zbresin nga vende me rrezikshmëri duhet të dëshmojnë testin PCR negativ.

Njoftimi i bërë nga Wienna International Airport:

Nga data 1 gusht Austria ka vendosur të heqë ndalimin e kufijve. Ndalimet e fluturimit nga 18 vende do të përfundojnë në mesnatën e 31 korrikut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*