“Ma lëj vetëm 1 here, do ndihesh mirë”, dalin bisedat e ng.acmimit mes babait dhe vajzës në Maliq

Zbardhen përgjimet e bisedave mes babait dhe vajzës së tij, në Maliq të Korçës, teksa i ati 37 vjeç i kërkon të kryejnë marrëdh.ënie sek.suale të bijës 18 vjeçe.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Vloçisht, ndërsa në përgjimet që sjell me audio “BalkanWeb” i ati i thotë të bijës se nuk i komandon dot ndjenjat për të dhe se askush nuk do ta marrë vesh, nëse ndodh gjë.

Babai: Vetëm 1 here, do ndihesh mirë.

Vajza: Ti je babai im

Babai: Dakord që jam babai yt, po kjo eshte ndjenje

Vajza: Nesër flasim

Babai: E di me babi e di, flasim kur të duash, por këto janë ndjena, ndjenjat nuk komandohen.

Vajza: Ndjenjat do ti komandosh aty ku duhen jo aty ku nuk duhen.

Babai: …..

Vajza: Nuk duhet te flasësh me mua për budallaqe

Babai: Jo nuk është nuk është gjë e zotit ajo

Vajza: Edhe çlidhje ka me mua?

Babai: Jo nuk ka lidhje, por që ta dish

Vajza: Mos fol budallëqe ik fli gjumë

Babai: Vetëm një herë

Vajza: Po ti je babai im

Babai: E di, por është ndjenjë

Vajza: Je në vete o ba, po më ke evlat, je në terezi?

Babai: Ndjenjat nuk komandohen, pastaj kush do e marrë vesh?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*