Ma mori djalin ne q.afe! Gruaja ndahet nga i shoqi dhe martohet me djalin e tij

Një grua në Rusi ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.

Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin.

Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.

Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e a kuzon për joshjen e djalit të tij, por ajo e mohon.

Marrëdhënie të çuditshme e quajti burri këtë lidhje.

“Dëgjoheshin duke bërë s eks. Unë isha i dës hpëruar kur kuptova se Marina po m ashtronte me djalin tim”, tha i dëshpëruar Alexei Shavyarin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*