Makina i vr.au babain në Tiranë, vajza për.lot: Do me ngel peng gjithe jeten: Dua të gjej infemierin që ishte aty

Një aks ident i rëndë i mori jetën një të moshuari një javë më parë në Tiranë.

Vajza e vi ktimës, shtetasja me iniciale ‘M.Sh’ ka kontaktuar me redaksinë e Abcneës.al dhe ka bërë thirrje për ndihmë.

E tr.onditur nga vd.ekja e të atit, ajo deklaron se disa dëshmitarë e kanë njoftuar se në vendngjarje kishte rastisur edhe një infermier, i cili e kishte ndihmuar të moshuarin.

Ajo kërkon ta gjejë infermierin, pasi dëshiron të dijë fjalët e fundit të të atit. Ajo thekson se nuk do që ky moment t’i mbesë p.eng për gjithë jetën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*