“Mami më dha leje të humbja vi rgjërinë 16 vjeç”/ Bukuroshja e thotë troç: Ja çfarë kuptova pas kësaj

Modelja britanike Megan Barton Hanson ka folur për marrëdh.eniët që ka me mamanë e saj dhe për raportet se.ksuale në jetën e saj. Në një intërvistë ajo është shprehur se ka pasur një raport shumë të hapur me mamanë e saj në lidhje me marrëdh.ëniët se.ksuale. Megan ka thënë se mamaja i ka dhënë leje që të kryej marrëdh.ënie se.ksuale në moshën 16-vjeçare.

“Mami im dhe unë jemi shumë të hapura rreth se.ksit. Ajo më tha që është në rregull të kryesh marrëdh.ënie se.ksuale pas moshës 16 vjeç. Ndodhi një javë përpara ditëlindjes sime të 16 dhe mendova: Është afër mjaftueshëm, nuk e kam th.yer premtimin ndaj mamit. Në fillim nuk i kuptoja njerëzit pse ishin kaq të mahnitur pas se.ksit, por më pas kuptova që kisha një “lidhje” të fortë me të dashurin asaj kohe”, tregoi ajo.

Megan gjithashtu tha se vet është shumë dominante në shtrat dhe se nuk reziston më shumë se 3 ditë pa kryer marrëdhë.nie se.ksuale me të dashurin.

“Unw nw shtrat janw gjithmonw duke sugjeruar pozicione të ndryshme. Jam mjaft kërkuese dhe dominante. Nëse shkoj tre ditë pa bërë s.eks kur jam me dikë, do të shqetësohesha. ‘

Ajo tha se edhe vet është shumë mendjehapur në lidhje me këtë se se nuk e ka problem nëse do të gjatë marrdh.ënies me të dashurin do të kishte edhe femra të tjera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*