Marrin h.ak! V.rau studenten greke dhe u d.ënua me b.urg përjetë, i riu shiptar përdh.unohet në burg, ja cfare thone mjeket

19-vjeçari shqiptar, Aleksandër Luca, i cili është d.ënuar me b.urgim të përjetëshëm për vr.asjen 21-vjeçares greke, Eleni Topaloudi është përdh.unuar në qelitë e bu.rgut Evangelismos.

Pasi është dë.nuar nga Gjykata me b.urgim të përjetshëm, dhe 15 vite të tjera, i riu është nisur për në q.eli, ku edhe do të vu.ajë d.ënimin e tij. Mirëpo ai nuk është pritur mirë nga të bu.rgosurit e tjerë, të cilët e kanë dh.unuar fizikisht dhe se.ksualisht.

Cilat janë gjetjet mjekësore?

I riu shqiptar ka deklaruar se është dh.unuar nga të b.urgosurit, ndërsa nga ekspertiza mjekoligjore kishte d.ëmtime në unazën a.nale. Policia tashmë ka nisur procedurën për gjetjen e dh.unuesëve të tij.

Eleni Topalaudi u vr.a mbrëmjen e 28 Nëntorit 2018 nga dy të rinj, 21-vjeçari grek Manolis Koukouras dhe 20-vjeçari shqiptar Aleksandër Luca, njëri grek dhe tjetri shqiptar. Aleksandër Luca dhe Manolis Koukouras ak.uzojnë njëri-tjetrin për vr.asjen e 21-vjeçares mbrëmjen e 28 Nëntorit. Trupi i saj u gjet i h.edhur në shkëmbinj në det. Pasi ishte dhu.nuar nga dy të rinjtë, ata i kishin l.idhur këmbët, e kishin go.ditur në kokë dhe më pas trupin e kishin h.edhur në det. Nga ekspertiza rezultoi se në momentin kur ishte hedhur në det, e reja ishte ende gj.allë por ishte mb.ytur në det pasi nga dëmtimet e marra nuk kishte mundur që të notonte.

Burimi: .loutrakiblog.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*