Me da.shnorin vr.au dhe d.ogji burrin dhe vjehrrën, e rende ajo që ndodhi sot në…

Sot është zhvilluar një seancë dr.amatike në gjykatë, teksa prokuroria ka kërkuar b.urg përjetë për Hysnie Hoxhallarin dhe Kasëm Pirjasin, të ak.uzuar për vr.asjen dhe djegien e Selkie dhe Olsi Hoxhallarit, nënë e bir.

V iktimat janë vjehrra dhe bashkëshorti i 32 vjecares, e cila kishte një lidhje të fshehur jashtë martesore me Kasëm Pirjasin, 26 vjeç, një kr.im i tme.rrshëm që ndodhi në vitin 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*