“Më kërkoi leje për të pirë kafe me një …”, del dëshmia pr ekese e nënës së Enisa Dodës! Ca ndodhi para se te mb.ytej

Kanë kaluar tre ditë nga gjetja e t.rupit të paj.etë të 17 vjeçares Enisa Dodës në plazhin e Velipojës, teksa e ëma ka dëshmuar se i kishte kërkuar leje për të pirë kafe me një shok.

Nëna ka pranuar se i ka dhënë leje të bijës, pa dhënë detaje të tjera lidhur me raporton me 25-vjeçarin.

“Vajza më ka thënë mua se po dal të pi kafe me një shok dhe unë i kam thënë në rregull”, është shprehur ajo.

Ndërkohë Indrit Bajraktari ende nuk ka folur para grupit hetimor, duke deklaruar se do të flasë para gjykatës.

Në momentin e arr.estimit, ai i ka qëndruar të njëjtës alibi si në përgjigjen ndaj punonjësve të pikës së dhënies me qira të motorëve të ujit se vajzën e kishte lënë në breg me xhaxhain e saj.

Ditën e djeshme u mësua se Bajraktari është i martuar në Angli dhe do të bëhet baba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*