Me m.aska te ar.matosur, efektivët e policisë “e dj.egin” në dasmën shkodrane, rre.thojnë nusen dhe kërcejnë (Video)

Policia e Shtetit dhe Ministria e Shëndetësisë bëjnë thirrje çdo ditë që qytetarët të ruajnë distancimin social dhe të mbajnë ma.ska. Madje është ndaluar muzika në lokale pas orës 20:00 si edhe janë vendosur gjo.ba për pronarët e restoranteve që organizojnë dasma.

Por çfarë ka ndodhur së fundmi në Shkodër?

Siç shihet edhe në videon e publikuar nga JOQ, disa efektivë policie janë kënaqur duke kërcyer në një dasmë në Shkodër. Të ar.m.atosur dhe të veshur me uniformën e policisë ata kër.cejnë dhe nuk respektojnë distancimin social. Ajo që vihet re është se efektivët kanë vendosur vetëm maska, por gjithsesi kjo nuk justifikon veprimet e tyre.

“Shteti në aksion. Për të disatën herë, tregohet qartë se në Shqipëri shteti funksionon me dy standarte!”, shkruan personi që ka dërguar videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*