“Më tha të shkoja të tokat e…” Detaje që të drithërojnë e 15 vjeçares së pë rdhu nuar: Më mori vir gjërinë, ka kapur dhe dy shoqe tjera

Gazeta SI ka zbardhur të tjera fakte tr onditëse nga autorët që përd hunuar 15-vjeçaren nga Tirana. Siç raporton gazeta në fjalë, vajza e abu zuar nga roja e shkollës ka treguar edhe emra të tjerë vajzash dhe bashkëmoshataresh që dyshohet se janë përdh unuar nga 65-vjeçari Abaz Doga.

15-vjeçarja ka thënë se kur iu kishte treguar shoqeve se roja i shkollës e kishte përdhu nuar dy prej tyre i kanë treguar “po na ka çuar edhe neve tek ajo shtëpia”. E ëma e vajzës i tha policisë se gjithçka u kuptua gjatë karantinës, dhe kur vajza kishte dalë nga shtëpia.

“Ne i kërkuam llogari për vonesën dhe kur i bërtitëm ajo qau. Ime bijë më tha se Abaz Doga e ndiqte me biçikletë”. Fillova ta pyes e shqetësuar dhe atëherë ime bijë më tha” “ai më ka ab uzuar që në klasën e nëntë, më ka bërë pr esion dhe më kër cënon me video, ai i shkroi muret e lagjes”, tha gruaja e traumatizuar, e cila menjëherë pas këtij rrëfimi e ka marrë të bijën dhe është nisur urgjent për në polici.

Kur isha në klasën e nëntë, Abazi sa herë më shikonte vetëm më thoshte se më kishte parë me një djalë të lagjes. Ai më tha se nëse nuk shkoja tek toka e tij do ta postonte foton time e do ia tregonte gjithë lagjes.

15-vjeçarja, e cila është mbyllur në shtëpi i tha policisë se ndonëse kishte frikë ta shkonte tek tokat e Abaz Dogës, ju bind atij dhe pranoi të shkojë tek vendi që ai po e priste.

“Ishte prill 2019, për shkak se më k anosi dhe dh unoi u detyrova të kryejë mardh ënie me të. Kjo gjë ndodhi në një shtëpi të pabanuar që i përket vëllait të Abaz Dogës”.

Vajza rrëfen gjithashtu se në atë kohë nuk kishte mbushur ende 14 vjeç.

“Ishte ora 18.30. me sa dija unë kjo tokë ishte e vëllait të Abazit. Abazi më tërhoqi nga dora, më futi në një dhomë, ku gjendeshin dy komodina dhe një komo e madhe. Ishte hera e parë që kryeja marrëdh ënie me një person”, shton nxënësja për të cilin sapo kishin nisur tm erret.

Vajza tregon se sa herë që roja e shkollës e haste në rrugë e pyeste “ku po shkon hajde sonte nga toka”. Siç shtohet në dëshminë e fëmijës , ajo për rreth dy muaj nuk kishte shkuar ta takonte, por ai kishte filluar ta shant azhonte se nëse nuk e takonte do t’i shkruante emrin nëpër pallatet e Babrroit. Siç shtojnë burime të policisë së Kamzës, duke qenë se kallëzuesja nuk kishte pranuar që të shkonte e takonte, ajo ka parë më pas të shkruar ngado emrin e saj.

Ishte data 12 prill 2019, kur roja më shkroi emrin nëpër pallate dhe për këtë fakt q ava gjithë ditën. Prindërit nuk më lanë të dilja nga shtëpia. Kur shkova në shkollë, ky shtetas që ishte edhe roja e shkollës ku unë bëja mësim, nuk më linte rehat, por sa më shikonte vetëm më thoshte – Hajde tek toka. Policia në referim të dëshmisë së fëmijës tregon për gazetën “Si” gjatë kësaj kohe, ai ka vazhduar me kërc ënime se do t’i shkruante emrin nëpër pallate. “U ndjeva e det yruar dhe shkova, edhe këtë herë rreth orës 18.30 tek toka dhe tek shtëpia që përmenda më lart”. Fëmija tregon se gjatë kësaj kohe i moshuari i bëri edhe video me telefonin e tij dhe më pas ajo është larguar në banesën e saj.

Policia thotë se kjo video më pas u shpërnda nga roja te një djalë me origjinë nga Laçi, i moshës 19 vjeç me inicialet K.P. “Ai rrinte me qira në afërsi të banesës së vajzës përshkruan për këtë skandal s eksual një burim tjetër, që përshkruan se si në lagje kjo video e ish-rojes u bë virale dhe u kthye në një mjet sha ntazhi për 14-vjeçaren e atëhershme. “Ky person e shantazhoi vajzën, se nëse nuk shkonte me të ai do ua tregonte të tjerëve videon. Në këto rrethana fëmija është detyruar dhe ka kryer marrëdhënie edhe me 19-vjeçarin. Bëhet me dije shtojnë burime të gazetës “Si” se vajza ua ka treguar problemin shoqeve të klasës.

“Tre-katër ditë pasi i moshuari bëri videon me mua, takova K. P., fillimisht refuzova por ai më tregoi videon që më kishte bërë plaku. U detyrova dhe shkova tek shtëpia ku më priste ai dhe ishte ora rreth 18 e mbasdites dhe aty kreva marredhënie me të”.

Policia e Kamzës shton për gazetën “Si” se fëmija është ab uzuar nga i moshuari mbi 15 herë dhe takimi i fundit nën kër cënime dhe sha ntazhe ka qenë në muajin mars 2020.

“Shoqja ime e cila jeton jashtë vendit më tregoi se edhe ajo kishte shkuar tek shtëpia e vëllait të Abaz Dogës dhe kishte kryer marrëdh ënie me të”.

Policia ka dyshime se edhe një vajzë e tretë është abu zuar nga roja i shkollës, në referim të dëshmisë së 15-vjeçares që ka rrëfyer se diçka e tillë u ka ndodhur edhe dy shoqeve të saj. Policia i thotë gazetës “Si” se nga këqyrja e telefonit gjithë rrëfimi i saj mbështetet në aplikacionin galeri 19 video dhe fotografi, pra të gjitha rastet kur ai ka ab uzuar me fëmijën. “Fëmijë të mitur shikohen duke kryer marrëdh ënie me një vajzë, konkretisht djem dhe një vajzë, aktualisht të paidentifikuar nga ana jonë”, deklaron për gazetën “Si” njëri nga hetuesit e policisë.

I pyetur nga policia përdh unuesi tregon: Kam rreth 18 vite roje në shkollë, në shkollën ku mëson edhe S. Në klasën e tetë ajo kishte të dashur një bashkëmoshatar. Pashë që ajo shkonte shpesh me këtë djalë tek ferrat. I shikoja që rrinin tek ferrat. Kur ishte në klasën e nëntë, e mora tek shtëpia e vëllait. Herën e parë nuk kreva marrëdh ënie me të. Kur ajo kreu marrëdh ënie me R, dhe K dhe një tjetër që nuk e njoh me emër, atëherë në mars 2019 e mora me dëshirën e saj dhe kreva marrëdh ënie me të. Kur kreva marrëdh ënie nuk isha i pari. Në ditët në vazhdim kreva shumë herë marrëdh ënie me dëshirën e saj. Gjatë kohës që kreva marrëdh ënie bëra edhe video me telefonin tim.

Policia deklaron për gazetën “Si” se përdh unuesi nuk ka pranuar të ketë kryer marrëd hënie me vajza të tjera, por pavarësisht kësaj sapo gjendja mendore e vajzës të stabilizohet ajo do të rimerret sërisht në pyetje. Të dyshuarit e tjerë janë mbrojtur duke thënë se kishin kryer marrëdh ënie me dëshirën e 15-vjeçares dhe se videon ia kishin bërë fare rastësisht. “Unë e mora vesh për Abazin kur një ditë S. më tregoi vetë – rrëfen njëri nga të aku zuarit- i thashë Abazit pse e nga cmon S dhe ai më tha që kam vite që shkoj rregullisht me të dhe nuk dua ta kapë askush. Një ditë kur nuk kisha ku të shkoja me S. vajta në shtëpinë ku e çonte edhe Abazi, por më pas në dhomë hyri dhe Abazi dhe tha “do mbaroj punë edhe unë”.

Abazi ka një video dhe i bën pr esion vajzës dhe kur të shkosh tek lumi me S. i kishte thënë djali i tretë, më thuaj edhe mua t’i bëj video ka thënë personi i tretë. Por të pyetur veç e veç, të tre të rinjtë, dy prej të cilëve e kishin në shkollë kanë mohuar që kishin dijeni për moshën e mitur të saj, apo që ta kishin kë rcënuar. Masa ndaj të katër të ak uzuarve tha një burim i gazetës “Si” do të mbahet mesditën e të martës në Gjykatën e Tiranës dhe të katër të dyshuarit kanë marrë avokatë mbrojtës, pasi të katërt pretendojnë pafajësi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*