Menduam se ia hodhëm ! Rriten fr ikshëm rastet me koronavirus në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit

Rritet ndjeshëm numri i të infe ktuarëve nga Covid-19 në Shqipëri.

Mësohet se gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 186 persona dhe kanë rezultuar pozitiv 15 prej tyre.

Ndsërkohë bëhet me dije se 13 janë nga qyteti i Durrësit, 1 nga Tirana dhe 1 nga Shkodra.

Vijon…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*