Miliarderi shqiptar habit me deklaratën: Koronavirusi nuk e shkakton vde kjen, ja cfare bën

Medituesi dhe studiuesi i fizikës kuantike e mjekësisë alternative, Hetem Ramadani gjithashtu biznesmen miliarder dhe burri i Inva Mules, beson se virusi Covid-19 nuk është shkaktar i vd ekjes.

Ai tha se problemi më i madh është kequshqyerja e cila shkakton sëmundje, të cilat më pas e bëjnë virusin vde kjeprurës.

“Pandemia kryesore është tek kequshqyerja, dhe ky virus nëse gjen një trup të dobësuar, të çon deri tek vd ekja, pra katalizon procesin e vd ekjes, por nuk është shkaktar i saj. Deri sot kur po flasim, vetëm 0, 6 për qind e njerëzve të inf ektuar kanë pësuar, zhurma, emocionet, kanë qenë mjeti kryesor për të na fri kësuar, për të arritur që ndoshta as unë nuk mund ta them se çka ka krejt mbrapa, por vetë fakti që përmendet vaksina, për mua është përgatitje që të na fri kësojnë që të gjithë të marrim vaksina. Edhe para dy vitesh kam thënë për Bill Gatës që është më mirë që ai të jap 10 miliard dollarë në Afrikë për ushqim të shëndetshëm dhe për të punësuar njerëz, jo për vaksina që rrisin autizmin dhe kancerin në botë”, tha Ramadani në Klan Kosova.

Ramadani tutje shtoi se vaksinat po rrisin dukshëm numrin e fëmijëve me autizëm në botë dhe se prapa kësaj qëndrojnë farmacitë të cilat po i nxisin njerëzit që të marrin vaksina me qëllim të përfitimit.

“Bazuar në studime shkencore, një për qind e njerëzve në botë, pra 78 milion njerëz kanë fëmijë me autizëm. Në vitin 1975, në 5 mijë fëmijë amerikanë ka qenë një autist, tani ka arritur në 33.

“Unë jam kimist, unë e di çka ka në përmbajtje vaksina, vaksinat që janë përdorur deri tani kanë qenë më zhivë, nikel, glukosfat, me këto që tani vr asin pesticide, parazit në tokë dhe këtu ka përmbajtje të vaksinës. Problemi tjetër i vaksinës është që virusi për të cilin i kemi marrë vaksinat nuk ekziston më. Ky virus para një muaji ka pasur 290 modifikime, del një vaksinë sot dhe kur e marrim pas një viti, virusi modifikohet, është gjenetik, që kanë pjesë në gjene, që këto gjene kanë ardhur nga toka, nga ajri. Ne duke keqpërdorur sistemin që quhet tokë, ajër dhe ujë dhe trup, atëherë virusi është shqetësuar, ato materialet gjenetike të tokës ose ajrit dhe na kanë sul muar”.

“Mjekët janë ndër vr asësit më të mëdhenj në botë, për shkak të gabimeve dhe për shkak të mosdijes dhe interesave që janë agjentë të farmacisë”.

“Para disa vitesh patën propozuar në Amerikë që edhe fëmijëve duhet tu japim statinë, sikur vaksinë, dhe statina shkakton diabet. Këtë e bëjnë farmacitë, kanë arritur që prej një fr ike të bëjnë trilionë dollarë për biznes, atëherë sot farmacia financon 70 për qind të universiteteve të mjekësisë, domethënë ka interes.” tha Ramadani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*