‘Mos u bëj budalla si unë’, doli dhe festoi dhe mori vir usin, vd.es 51-vjeçari, perlotese cfare shkruajti ne ditet e fundit

Thomas Macias me profesion shofer kamioni ka nd ërruar jetë për shkak të koronavirusit. Ai publikoi në rrjete sociale para se të vd íste një status ku shkruante: Mos u bëj idiot si unë! 51 vjeçari ishte infe ktuar gjatë një feste me miqtë e tij në të cilën ai nuk zbatoi asnjë rregull të vëna nga emergjenca e Covid-19.

‘Dola i inf ektuar para disa javësh’ shkroi ai rrjetin social Facebook duke vazhduar më tej:

‘Për shkak të marrëzisë sime vura në rr ezik jetën e nënës, të motrave dhe familjen time. Nuk është shaka. Unë kam qënë sipërfaqësor mos u bëj idiot si unë. Nëse ju duhet të dilni vini maskën dhe respektoni distancimin social. Shpresoj se me ndihmën e Zotit do të jem në gjendje të mbi jetoj’.

Thomas kishte qënë i pranishëm me miqtë e tij në Liqenin Elsinore afër Los Angeles, ndërkohë që simptomat i kishin filluar pas disa ditësh. Një nga miqtë që ishte i pranishëm në festë e kontaktoi duke zbuluar se ai ishte i inf ektuar me koronavirus dhe kishte qenë në dijeni përpara se merrte pjesë në festë.

Ai mendonte se ishte asimptomatik dhe nuk besonte se mund të inf ektonte dikë. Por Thomas i cili vu ante nga mbipesha dhe diabeti Covid-19 nuk e fali. Ai v díq disa ditë pasi publikoi statusin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*