Motra ime nuk hëngri për 52 ditë, e pushtuan demonët/ Flet hapur Blerta: Para se të vd iste mami u ul në gjunjë dhe…(Video))

Blerta Josifi, e mbi jetuara e ho.rrorit ne Tirane, ku u gjeten te vde.kura nena e saj, Zhaneta dhe motra, Anisa, e vd.ekur prej me shume se nje viti, ka treguar detaje tro.nditese gjate deshmise se dhene, nga shtrati i spitalit.

Ne deshmine e dhene prej saj, sic raporton “Panorama”, motra ka qene e para qe ka nisur ritet e ring.jalljes, duke qendruar pa ngrene per dy muaj deri sa vdi.q.

Nje vit pas vde.kjes se saj, ajo dhe e ema, Zhaneta, nisen sakr ificen, duke mos ngrene, por vetem duke pire uje nga cezma qe e filtronin me napa, luteshin dhe e lyenin ku.fomen e motres se vde.kur me uthull.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*