Myslimanët apo të krishterët? Ja kush tradhton më shumë gruan ose burrat

AEEHJ0 Woman s Hand Squeezing Bed Sheet

Sipas portalit të takimeve online “Ashley Madison”, sa i takon nivele të tradhëtisë sipas vendeve, të parët rënditen shtetet e Lindjes së Mesme, ku gati 90 përqind e meshkujve tradhëtojnë gratë e tyre.

Pas Lindjes së Mesme renditet Europa dhe më pas SHBA.

Më pas me një përqindje të ulët vijnë vendet e Amerikës së Jugut të ndjekur nga Afrika dhe në fund Azia.

Vendi ku kryhet më shumë tradhëti në Afrikë është Afrika e Jugut.

Sa i përket fqinjëve tanë në vend të parë është Italia ku 89 përqind e meshkujve në Milano dhe Romë tradhtojnë partneret e tyre.

Kurse sa i përket femrave që tradhtojnë më shumë vendin e parë absolut e mban India.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*