Nene e bije vr.ane veten per tu ringjallur ne Tirane, Dëshmitarët e Jehovait bejne reagimin e b ujshem: Ja e verteta

Dëshmitarët e Jehovait në Shqipëeri kanë reaguar zyrtarisht lidhur me ngjarjen në Kombinat.

Duke e cilësuar tro nditësë, Dëshmitarët e Jehovait theksojnë se anëtarët e familjes Josifi nuk kanë qenë ansjëherë pjesëtarë të Organizatës, madje as nuk shoqëroheshin me Dëshmitarët e Jehovait.

Sipas deklarëtës për shtyp, përpjekjet për ta lidhur ngjarjen me ta, janë krejtësisht të pabaza dhe fy ese për besimin e tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*