Nënë më mirë nuk gjeje dot! Kushëriri flet per vr asjes e nënës nga i biri: Ajo e kishte nxjerre nga b,urgu por

Zbardhet dëshmia e kushëririt të vi.ktimës 70-vjeçare, Firdes Çekiçi, e cila u v.ra ditën e djeshme nga djali i saj Olsi Çekiçi, 44 vjeç.

Kushëriri i saj ka deklaruar se e ëma e kishte den.oncuar edhe më parë të birin për dh.unë por e kishte tërhequr më pas. Ndërkaq konfirmon se ngjarja ka ndodhur pasi i doli në mbr.ojtje mbesës, vajzës së autorit, për shkak se ai donte ta v.ri.ste sepse ajo rrinte shumë në telefon.

“Ka qenë njeri shumë i mirë e ëma. U v.ra për vajzën, i doli në mbr.ojtje dhe i m.ori kokën. Dy djemtë mbesën dhe vet kishte në shtëpi. Për telefonin e vajzës ka nisur, por ky nuk e kishte për herë të parë. Çështë ai doktor që e lëshoi. Ka pasur den.on.cime dhe e ka tërhequr se e kishte të bir.

Ajo ka qenë nënë shumë e mirë. Fa.tke.qësi më e madhe nuk ka më. Nënë më të mirë se ajo nuk gjeje më,. Unë e kam kushërirë, gj.ak e kemi. Policia të vinin ta kontrollonin”, ka thënë ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*