Njëri ishte prift kurse tjetri i martuar, jeta mes besimit dhe gr abitjeve e dr ogës së dy vëllezërve që u vranë mbrëmë

Dosja.al ka zbardhur detaje në lidhje me jetën e dy vi ktimave, Xhontil Bardhi dhe Gazmir Bardhi, që një natë më parë u ekz ekutuan me kallashnikov nga Roland Pula. Mësohet se njëri prej vik tivmave, Xhontili, kishte qenë prift dhe njihej në Krujë si një besimtar i flaktë.

Ndërsa Gazmir Bardhi ishte martuar dhe la pas dy fëmijë.

Të dy vëllezërit, pavarësisht besimit të madh dhe përkushtimit ndaj fesë për të cilin njiheshin, nuk kishin lënë pas dore as gra bitjet dhe kultivimin e kan abisit.

Ata ishin skeduar për kultivim kana bisi, gra bitje me ar më e vje dhje të ndryshme, dhe në disa prej ngjarjeve, ajo ç’ka binte në sy ishte pikërisht bashkëpunimi me autorin e kr imit, Roland Pulën.

Vr asje e dyfshitë ndodhi rreth orës 22:25 të mbrëmjes së kaluar në Krujë. Dy vëllezërit, Xhentil dhe Gramoz Bardhi u që lluan për vd ekje nga Roland Pula në lokalin e fshatit Gramëz. Të rinjtë h umbën jetën rrugës për në spital. Dyshohet se shkak i ngjarjes së rëndë është bërë prishja e paz areve për vjedhjet. Policia është në kërkim të autorit, ndërkohë që është sek uestrohet makina e tij luksoze.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*