Nuk do gezosh leket! Plas sh erri brenda familjes mi.liardere, motra urdhëron “vr ásjen” e të vëllait

Ata u rritën duke shijuar mirëqenien e të qenit fëmijë të miliarderit Mohamed Fayed. Por, duket se ky është një kujtim i largët për Camilla Fayed dhe vëllain e saj Omar. Ata kanë përfunduar në faqet e para të gazetave, për një histori jo fort të këndshme dhe që është pritur me mjaft bujë.

Omar pretendon se e motra 35-vjeçare, nën ndikimin e të shoqit, kanë urdhëruar dy badigardë që ta kyçin në palestër dhe ta rr ahin e kë rcënojnë, ndërsa kishte shkuar për një vizitë në vilën e të atit.

32-vjeçari e ka pa ditur në gjykatë të motrën dhe kërkon 100 mijë dollarë dëms hpërblim. Camilla nga ana tjetër i mohon këto pretendime dhe i quan qesharake.

Ajo që nuk kuptohet, është se çfarë do t’i çonte motër e vëlla deri në këtë pikë. Vallë pasuria e të atit?!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*