Nuk flasin me goje? Ami cudit me deklaraten per vjehrrën: Nuk mund të them që kam një …

Amarda Toska, e cila njihet nga të gjithë si Ami, në “Thumb”, ka gjetur shumë pyetje nga Fatma dhe Aulona. Ajo që tërhoqi më shumë vëmëndje është marrëdhënia e saj me vjerrën.

Nëse ndalemi te kjo pyetje Ami tha se jo vetëm për të, por ajo nuk flet asnjëherë as për mamin dhe as për motrën e saj: “E vërtetë, por kur me këni dëgjuar të flas për mamin apo motrën time? Është e njëjta gjë… “ tha ajo, por nuk e shmangu dot pyetjen për marrëdhënien e saj me vjehrrën. Dhe ndryshe nga sa mund të prisnin të gjithë për “marrëdhënien e shkëlqyer”, u tregua realiste: “Jo, nuk do them që kam një marrëdhënie të shkëlqyer. E kam vjehrrë. Ajo është nëna e Ermalit. Kam marrëdhënie shumë të mirë, nuk jemi mikesha, nuk bëjmë shopping bashkë. Ne jetojmë në shtëpi të veҫanta dhe kemi marrëdhënie korrekte…” tha Ami.

Ndërkaq, Fatma e ngacmoi edhe për nusen tjetër të familjes, bashkëshorten e vëllait të Ermalit, Ermirit. Po ajo si shkon me vjehrrën: “Nusja tjetër është natyrë tjetër, ka më shumë kohë, ndoshta i bën edhe qejfin pak më tepër… Është pak edhe me tip” tha Ami.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*