Nuk ua merr mendja! Se kreti më i madh që fshehin burrat në shtrat

Supozohet që gjithkush të jetë mjaftueshëm rehat me partneren sa për të ndarë me të çdo sekret të mundshëm. Po ja që kjo nuk është një botë ideale, sekretet jo e jo. Kështu ekziston diçka akoma më int ime se vetë se ksi, që burrat preferojnë ta mbajnë të fshehtë: fantazia se ksuale!

Ndonëse kushdo gëzon një të tillë duket se burrat preferojnë ta mbajnë të fshehtë ndaj partnereve të tyre duke u treguar aspak të ndershëm kur vjen puna te çështja në fjalë. Sipas një vëzhgimi online nga “Superdrug” u vu re se 45% e burrave gënjejnë, për çdo herë që partneret i pyesin: Çfarë po mendon?

Ndonëse në shifra më të ulëta, as gratë nuk mbeten pas. 41% e tyre nuk tregojnë çfarë realisht janë duke fantazuar.

Megjithatë s’ka pse të jetë diçka kaq “e dën ueshme”. Fundja është të mbajturit se kret ajo që e bën fantazinë se ksuale të jetë thjesht dhe vetëm ~speciale~.

Burimi: Cosmopolitan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*